1 Julai 2017

Gel Bidara ( Multipurpose Gel)

MULTIPURPOSE GEL.
(BIDARA HERBA)

APAKAN KEGUNAAN B&H (BIDARA & HERBS) MULTIPURPOSE GEL?

Gel Serbaguna B&H adalah produk luaran yang sangat berkesan dan mujarab untuk menyelesaikan masalah berikut:-

Istimewa untuk WANITA iaitu menyelesaikan masalah berkaitan bahagain intim wanita seperti keputihan, discaj berlebihan, jangkitan kuman dan sebagainya.

Untuk kegunaan pada BAYI seperti masalah kembung perut, ruam lampin, gatal-gatal dan juga membantu bayi untuk tidur dengan lebih lena. Gel ini berasaskan air, tidak panas dan diuji “hypoallergenic” (sesuai untuk kulit bayi yang sensitif)

Untuk kegunaan pada KULIT MUKA dan menyelesaikan masalah-masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, tona muka tidak sekata dan juga garis-garis halus pada muka.

Untuk kegunaan pada kulit secara keseluruhan seperti gatal-gatal, kurap, eczema dan pelbagai sakit kulit yang lain.

ADAKAH GEL INI SELAMAT DIGUNAKAN?

Gel Serbaguna B&H merupakan produk luaran yang bebas dari bahan kimia berbahaya, 100% berasaskan air tanpa pelarut organik, bebas SLS dan sabun, bebas pewangi dan diuji selamat oleh BADAN PIAWAIAN ANTARABANGSA. Gel Serbaguna ini juga telah diuji “hypoallergenic” oleh Makmal Perubatan yang diiktiraf. Yang paling penting, Gel Serbaguna B&H ini juga telah pun mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

1. Kelulusan KKM (NOT170101040K0)
2. Diuji selamat oleh SIRIM MALAYSIA (Report No: R765/16/B19/07 & Report No: R760/16/B19/43),
3. Diuji selamat oleh SIRIM QAS International (Report No: 2017CE0056)
4. Lulus ujian “hypoallergenicity” oleh Healthmedic Research (Report No: HMR-HYPO-03-06-17-ST).

APAKAH KELEBIHAN B&H (BIDARA & HERBS) MULTIPURPOSE GEL?

Selain dari sifat-sifat yang dinyatakan di atas, B&H Multipurpose Gel ini adalah sangat unik dan berbeza dari produk-produk herba yang lain kerana semua herba-herba diekstrak hanya menggunakan air pada kawalan suhu yang berbeza-beza bagi memastikan bahan aktif dalam herba tidak musnah dan mengekalkan karekter-karekter penyembuhan di dalam setiap herba.

Bahan-bahan aktif yang digunakan dalam formulasi ini semuanya di hasilkan dari herba-herba terpilih yang bersifat anti-mikob, anti-virus, menggalak pengeluaran kotoran bertoksik seperti nanah, sel mati serta darah beku, melembutkan kulit dan juga memperbaharui sel-sel kulit.

B&H Multipurpose Gel ini juga BUKAN produk yang dihasilkan secara OEM kerana proses kerja ekstrak & penghasilan produk adalah rumit & tersendiri. Matlamat utama kami adalah untuk berkongsi manfaat & kebaikan B&H Multipurpose Gel ini untuk menyelesaikan permasalah mereka.

KENAPAKAH B&H (BIDARA & HERBS) MULTIPURPOSE GEL INI MEMPUNYAI BANYAK MANFAAT & KEBAIKAN?

Ini adalah kerana dihasilkan dengan gabungan 15 jenis herba yang terpilih, bermutu tinggi dan banyak khasiat perubatan seperti Daun Bidara, Baun Gelenggang, Daun Durian Belanda, Daun Sirin, Daun Mengkudu, Temu Lawak dan pelbagai lagi herba-herba terpilih yang lain.

Gabungan-gabungan herba-herba ini pula di ekstrak dengan cara paling optimum dalam mengekalkan khasiat dan seterusnya mengekalkan karekter-karekter penyembuhan dalam setiap herba.

Agen diperlukan sem/ss
Wsp terus ke 011-26167078

Komen