30 Ogos 2015

Handmade soap vco


NATURAL HANDMADE SOAP.

Laurique Natural Handmade Soap

Laurique Natural Handmade Soap diperbuat daripada minyak semulajadi dan herba terpilih serta sumber air bawah tanah yang kaya dengan galian. Ianya dibuat secara tradisional dengan penyediaan yang rapi dengan menggunakan kaedah cold process yang dapat mengekalkan Vitamin E semulajadi daripada Minyak Kelapa Dara dan mempunyai gliserin semulajadi.

 Setiap sabun yang dihasilkan adalah unik dan diakui keberkesanannya. Ianya membersih, melembut dan melembapkan kulit secara semulajadi. Membantu mengatasi masalah jeragat, jerawat, resdung dan iritasi serta anti-oksida. 

Khasiat Minyak Kelapa Dara

Kaya dengan Asid Laurik dan Vitamin E. Sesuai untuk penjagaan kulit kerana ia bertindak untuk melindungi kulit dari kesan radikal bebas atau anti-oksida. Mempunyai sifat semulajadi yang anti-bakteria, anti-virus, anti-fungus dan anti-protozoa. 

Kenapa ramai memilih Handmade Soap?

ΓΌ   Bahan Semulajadi KECANTIKAN LUARAN
Khasiat vco/ myk klp dara.
 
1) Sesuai untuk mengubati sakit kulit seperti kudis, kurap, panau, bersisik, ruam/ruam lampin, luka, tumit pecah, jerawat, telinga bernanah, resdung, batuk kering, sakit kuning dan lain-lain.
 
2) Membantu mengurangkan berat badan dan kegemukkan berlebihan dengan meningkatkan metabolisma.
 
3) Jika disapu (minyak kelapa dara cecair), ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi serta mencegah garis-garis halus.
 
4) Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis.
 
5) Melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kepada kulit anda.
 
6) Mengurangkan masalah rambut gugur dan kelemumur.

Penjagaan sabun

Sentiasa biarkan sabun berada dalam keadaan kering di antara tempoh penggunaan. Elak dedahkan sabun pada air yang mengalir untuk mengelakkan pembaziran.

1ketul..RM18/60 grm SM./SS RM22.

2 ketul...RM30 SM/SS  RM34.

(Harga termasuk poslaju)
Wsp/sms/tl : 01126167078

Komen