16 November 2013

Jus Minda BioDelima

Harga: RM45 /sebotol (250ml)
3 Botol RM140 PERCUMA Penghantaran

Khasiat Jus Minda Biodelima 

Membantu meningkatkan daya ingatan tahap kecerdasan minda & IQ & konsentrasi minda.

Memperbaiki sistem perjalanan darah  dan Mencantikkan kulit.


Membantu membekalkan bahan keperluan dalam badan untuk baik pulih sel-sel, tumbesaran dan fungsi organ dalam badan.


Mengandungi serat, protein, banyak vitamin & mineral yang baik untuk badan /


Membantu menenangkan & tidur malam yang nyenyak.

Berpontensi untuk meningkatkan daya ingatan, konsentrasi minda, peredaran darah serta sebagai ajen antioksida. 
KANDUNGAN JUS MINDA


Ianya diadun dari bahan bahan makanan yang baik sebagai ubatan dan herba terpilih dan berkualiti seperti; (Ia terdiri daripada bahan-bahan yang disebut dalam al-Quran seperti)

A.  Air Zamzam, Madu, Habatussawda’, Delima, Kurma, Zaitun, Manna (Gam Arab)

Diperkayakan dengan bahan-bahan yang terbukti secara saintifik khusus untuk nutrisi minda seperti:

B.  Gingko Biloba, Pegaga, Badam, Kismis dan Glukosa

Sebenarnya, anak-anak kita telah dianugerahkan minda yang cergas, dan makanan tambahan seperti Gingko Biloba diperlukan untuk memaksimumkan potensinya. Kita selalu marahkan anak-anak kerana tidak membuat kerja rumah kerana beranggapan mereka malas . Tetapi kita sebagai ibubapa lupa untuk memberikan makanan tambahan untuk minda anak-anak terus cergas.

Ibubapa yang telah memberikan Jus Minda Biodelima  ini pada anak-anak mereka akan mendapati anak mereka ada menampakkan perbezaan seperti di sekolah anaknya lebih fokus dikelas berbandingkan sebelum ini yang suka main didalam kelas. Bagaimana mereka hendak memahami pelajaran yang diajarkan jika mereka bermain di dalam kelas. Bila mereka fokus di dalam kelas, sudah semestinya ia memudahkan mereka untuk membuat kerja rumah yang diberikan.

Cara pengambilannnya :

1. Ambil hanya satu 1 sudu  pada waktu pagi dan satu sudu  lagi pada sebelah petang untuk dua minggu pertama dan selepas itu barulah diambil satu sudu setiap pagi. 

2. Pengambilan dua sudu  selama dua minggu pertama ialah untuk membugarkan (overhaul refresh) minda kanak-kanak itu sendiri. 

3. Untuk mereka yang berumur 60 tahun ke atas juga digalakkan mengambilnya untuk mengurangkan masalah nyanyok dan pelupa..Insyallah akan meningkatkan daya ingatannya..
Setelah diambil untuk beberapa hari kita akan mula nampak perbezaannya. Perbezaan lebih ketara akan dilihat apabila pengambilan berterusan. Namun begitu, kesannya berbeza-berbeza bagi setiap pengguna kerana ini adalah makanan tambahan dan bukan ubat. 

Kos Penghantaran:
1 botol kos penghataran + RM10
 3 botol PERCUMA penghantaran

Komen